Η συνάντηση με τον κ. Σπυρίδωνα Τζόκα, Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών

01-06-2016

Η Γέφυρα επί της οδού Στέφανου Σαράφη αντικείμενο της συνάντησης Γιάγκα – Τζόκα

Τα θέματα των έργων, που υλοποιεί ή πρόκειται να υλοποιήσει η Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο κος Μιχάλης Γιάγκας, Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», με τον κο Σπυρίδωνα Τζόκα, Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών.
Κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της αντιπεριφέρειας την Τρίτη 31/5/2016, ο κος Γιάγκας έθεσε το πρόβλημα του κλεισίματος της Γέφυρας, επί της οδού Στέφανου Σαράφη, που διχοτομεί την πόλη επί σχεδόν δύο χρόνια και δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στους κατοίκους και τον εμπορικό κόσμο, καθώς επίσης την επίσπευση του αντιπλημμυρικού έργου για τη συλλογή των όμβριων από τη οδό Κρήτης. Επίσης έγινε αναφορά στην αξιοποίηση του χώρου της ΒΙΟΧΡΩΜ, στο Γήπεδο και στους αθλητικούς χώρους, στα έργα οδοποιίας αλλά και στις κοινωνικές δομές.
Ο κος Τζόκας από τη μεριά του διαβεβαίωσε ότι τις επόμενες μέρες θα αρχίσει το αντιπλημμυρικό έργο και όπως κάνει μέχρι σήμερα η Περιφέρεια (παράδειγμα ο τρόπος υλοποίησης του Γηπέδου), έτσι και στο μέλλον θα συνεχίζει να προωθεί την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.